NPS Quick Scan

Snel en voordelig inzicht in de mate van aanbevelen

Bevelen jouw klanten je bedrijf, product of dienst aan? En hoe kan je promotors inzetten als ambassadeur? Waardevol geeft je snel en voordelig antwoord op deze vragen met behulp van de NPS Quick Scan.

Voor maar €1,- excl. BTW per ingevulde vragenlijst krijg je een uitgebreid rapport met:

  • Je Net Promotor Score.
  • De verdeling tussen promotors, passives en retractors.
  • Tips voor verbetering.
  • Ideeën voor het actief inzetten van promotors.

Aanvragen is makkelijk: Je hoeft alleen maar je bedrijfsgegevens in te vullen en de contactgegevens van de deelnemers te uploaden. Waardevol doet de rest.

Vraag hem nu aan en maak de stap naar een waardevolle aanbevelingen!

Hoe werkt het?

Stap 1: Aanvragen NPS Quick Scan

Klik op de button “Aanvragen NPS Quick Scan”. Een nieuw venster verschijnt met een aanvraagformulier. Vul dit formulier in en verstuur deze.

Stap 2: Versturen bestand

In het aanvraagformulier kan je aangeven hoe je het bestand wilt verzenden: Door middel van een FTP upload of verzending met WeTransfere. Zodra wij de aanvraag hebben ontvangen sturen wij een mail met instructies voor de gekozen methode. In deze mail staat ook informatie over de benodigde velden en bestandsformaat.

Stap 3: Veldwerk en rapportage

Binnen een week na ontvangst van het bestand, versturen wij de uitnodigingsmail. Bij 385 volledig ingevulde vragenlijsten stoppen wij het veldwerk. Als binnen een week het minimale aantal van 385 completes niet gehaald is, versturen wij een herinnering. Uiterlijk een week na de herinnering sluiten wij het onderzoek en analyseren wij de resultaten. Zeven dagen later ontvang je het rapport.

Meer informatie?

Heeft u nog vragen over de NPS Quick Scan? Neem dan contact met ons op. Wij staan je graag te woord.