Waardevol is Bendelid van VeranderBende

In de VeranderBende komen de koplopers op het vlak van andere manieren van organiseren, sturen, samenwerken en ontwikkelen samen. Zij hebben jarenlange ervaring met andere manieren van werken en bundelen nu de krachten om de impact van veranderingen te vergroten. Sinds 1 juli 2015 is Waardevol aangesloten als bendelid. Onze bijdrage als bendelid is gericht op het aansluiten van de klant bij de wendbare organisatie. Wij helpen de klant te leren kennen, inzicht te geven in wat je klanten willen en nodig hebben, en producten en diensten samen met ze te ontwikkelen.

De VeranderBende

De VeranderBende helpt organisatie voorop te komen en te blijven door de wendbaarheid te vergroten. Dit doen ze vanuit een visie waarin vakmanschap, verbinding met de collectieve ambitie en er ‘samen voor gaan' centraal staat en waarin organisatieontwikkeling in kleine stappen met veel impact plaatsvindt. Dit alles mogelijk gemaakt en ondersteunt door de inzet van de nieuwste technologieën, samenwerkingsconcepten, klant- en veranderinzichten.

Meer weten over de VeranderBende?

Meer weten over de Veranderbende en de bendeleden, bezoek dan de website of neem contact op met de bendeleider Alwin Notenboom.