OVER WAARDEVOL

Ruim 25 jaar ben ik succesvol actief op het gebied van internationaal fact-based marketing. Zowel in de zakelijke, als in de consumenten markt. Mijn passie voor het marketing vak wordt gevoed door mijn oprechte interesse in de wensen, behoeften en het gedrag van klanten. Klanten verdienen het om gehoord en begrepen te worden; zij zijn immers degenen die het bestaansrecht van je bedrijf rechtvaardigen…

Klant centaal

Met de oprichting van Waardevol, wil ik deze kennis en passie delen. We helpen je de klant centraal te stellen en je marketingcommunicatie af te stemmen op hun wensen, behoeften en gedrag. Ons uiteindelijke doel is een situatie te creëren waarbij klanten zich gewaardeerd voelen en een positieve klantervaring hebben, en bedrijven meer aanbevelingen, meer omzet en een hoger rendement op marketing activiteiten krijgen.

Fact-based werkwijze

Hierbij hanteren wij een fact-based werkwijze. Door middel van het meten, monitoren en sturen op basis van klantinzichten geven we je de middelen om pro-actief te sturen en te optimaliseren.

Wil je met ons sparren over hoe jij je klanten centraal kan stellen? Neem dan contact op.

Volg mij:

Een greep uit mijn ervaring