Meteen naar de inhoud

Uitschrijven

Klanten met een hoge merkbetrokkenheid hebben een positieve houding ten opzichte van jouw merk, product of dienst. Je bedrijf geniet van een hoge gun-factor. Waarbij prijs van ondergeschikt belang is. Hierdoor zijn klanten minder snel geneigd naar de concurrent over te stappen. Daarnaast zullen ze eerder positieve buzz genereren. En je zelfs aanbevelen.
[pmpro_cancel]

OVER WAARDEVOL

Waardevol Klantbeleid - Waarde van de klant door waarde voor de klantWaardevol staat voor het creëren van waarde ván de klant door het bieden van waarde vóór de klant

We helpen je de klant centraal te stellen in de onderneming en je marketingcommunicatie af te stemmen op hun wensen, behoeften en gedrag. 

Ons uiteindelijke doel is een situatie te creëren waarbij klanten zich gewaardeerd voelen en een positieve klantervaring hebben. En bedrijven meer aanbevelingen, meer omzet en een hoger rendement op marketing activiteiten krijgen.

Hierbij hanteren we een datagedreven werkwijze. Met verschillende onderzoeks- en analysetechnieken maken we een scherp beeld van de verschillende klantprofielen. Door te meten, monitoren en sturen op basis van klantgegevens maken wij campagne resultaten inzichtelijk en geven we je grip op je marketing- en communicatiestrategie.

Credit

Pictogrammen door UnDraw. Foto door Austin Distel via Unsplash