Meteen naar de inhoud

“Klanten Verdienen Het Om Gehoord En Begrepen Te Worden; Zij Zijn Immers Degenen Die Het Bestaansrecht Van Je Bedrijf Rechtvaardigen…”

Astrid Gravemaker

Ruim 25 jaar ben ik succesvol actief op het gebied van internationaal fact-based marketing. Zowel in de zakelijke, als in de consumenten markt.
Mijn passie voor het marketing vak wordt gevoed door mijn oprechte interesse in de wensen, behoeften en het gedrag van klanten. Klanten verdienen het om gehoord en begrepen te worden; zij zijn immers degenen die het bestaansrecht van je bedrijf rechtvaardigen…

Klant centraal

Met de oprichting van Waardevol, wil ik deze kennis en passie met je delen.  Zodat je bedrijf nog meer kan groeien. Op een klantgerichte manier.

Door middel van hands-on ondersteuning, advisering, cursussen, brainstormsessies en workshops, help ik je een scherp beeld te krijgen van je doelgroep. En een effectieve marketingcommunicatie strategie te ontwikkelen. Afgestemd op hun profiel. Met aandacht voor jouw unieke kracht. Zodat jij je bedrijf op een authentieke manier kan onderscheiden van je concurrentie. En klanten op een intrinsieke manier aan je kan binden.

Mijn uiteindelijke doel is een situatie te creëren waarbij:

  • Jouw klanten zich gewaardeerd voelen en een positieve klantervaring hebben.
  • Je bedrijf meer loyale klanten krijgt. En daardoor meer aanbevelingen, meer omzet en een hoger rendement op je marketing activiteiten.

Datagedreven werkwijze

Ik streef naar resultaat. En maak die graag inzichtelijk. Daarom hanteer ik een fact-based werkwijze. Waarbij ik beslissingen neem op basis van klantinzichten. Geen onderbuikgevoel dus. Maar harde feiten.

De resultaten van de gekozen strategie druk ik uit in KPI’s. Om proactief te sturen en continue te optimaliseren.